бране на гъби в Холандия

Производствен работник за бране на гъби в холандия

Производствен работник за бране на гъби в Холандия

Производствен работник за бране на гъби в Холандия е една от най-търсените работни позиции в Холандия
От собствена ферма се събират бели и кестенови гъби, които след това се опаковат и обработват в различни размери и пакети. Освен това се работи с внимателно подбрани производители на други гъби, за да се осигури пълен пакет пресни продукти.

Описание на работата

Работи се, в залата, където растат гъби. Гъбите растат на 3 нива , когато се събират от по високото ниво се използва специална стълба. Гъбите се берат с ръце като трябва да се внимава да не се нарани растението и също така с нож трябва да се отреже стъблото. Всеки ден работниците получават инструктаж относно количеството, качеството и размера на гъбите, които трябва да събират

Вашето работно място

Производствените работници за бране на гъби в Холандия работят производствени халета и в склада.
Работна температура е между 7 и 10 градуса.
Работа по преместването и при рязането на гъби

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Бране на гъби Холандия.Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни. Бонус система позволяваща увеличаване на доходите при добро спряване с работата. Стандарта за събиране е около 22кг. на час. За всеки следващ килограм през този един час работниците получават по 0.39€ бруто.

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com