оранжерия за цветя

работа в холандия оранжерия за цветя

Работа в Холандия в оранжерия за цветя

Оранжерия за цветя Baas се намират в село Енс провинция Флеволанд. Оранжериите Baas са разположени на четири места на две съседни улици, саксийни цветя се отглеждат в зависимост от сезона, започвайки с теменуги през пролетта и завършвайки с витлеемските звезди през декември

Работа в Холандия цветя

Работата в оранжерия за цветя се състои главно в товаренето на количките със специални вилици с цветя според цвета и количеството, поръчани от клиентите, сглобяване на колички за транспортиране на саксийни цветя (през пролетта това са предимно цветни теменужки), опаковане на саксийни цветя в картонени кутии и други дейности в оранжерия, поръчана от клиента. Ако е необходимо, се работи до 12 часа на ден. Допълнителна работа на мотокари и/или шофиране на мини-трактор в оранжерията е добре дошла. Физическата издръжливост е важна. В оранжерия за цветя трябва да се огъвате много, да повдигате и т.н.

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни. Работа в оранжерия за цветя в Холандия.

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com