Работа в Холандия оранжерия

Работа в Холандия оранжерия

за краставици

Работа в холандия бране на краставици

Оранжерията на Voorhof се намира в град Ijsselmuiden. Работата се състои в рязане, прибиране на реколтата, събиране и опаковане на краставици.Няколко пъти годишно, през април, май, юли, и август, се отстраняват старият разсад и се поставят нови растения в оранжерията.

Описание на работата
1. Грижа за растението
2. Рязане на краставици
3. Опаковане

Важно на място работа
В най-горещите дни, когато сте работа в Холандия оранжерия за краставици, температурата може да бъде до 40 градуса. В допълнение, тя е доста задушно в оранжерии. Работа в Холандия оранжерия за краставици не е работа за страдащите от алергии и за хора, които имат проблеми с дишането. Също така, хората с астма не трябва да работят в оранжерията.

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Работа в Холандия оранжерия за краставици е сезонна работа, но и стабилна с надеждно работа. Възможност за работа през почивните дни.

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com