order picker в Нидерландия

Order picker в нидерландия

Order picker в Нидерландия

Логистичния сектор предлага множество длъжности, като една от най-добрите е order picker в Нидерландия. Ако вашата сила е в организационната дейност – перфектната позиция за вас е работа като order picker в Нидерландия, където ще можете да развиете уменията си до нови висоти.

Събиране на поръчки с количка за събирачи на поръчки в три отдела: топъл, студен и мразовит. HR – е отоплителна зала, която е най-големият склад, където се съхраняват всички продукти. Всичко, което може да се купи в магазина .. Koeling – е отдел, където температурата е от 0 до -5 градуса, в този отдел служителят събира основно продукти: млечни продукти, меса, салати, яйца , зеленчуци. Deep Freez – отдел за замразяване, температурата там е -25 градуса.

В логистичния сектор физическия труд не липсва, за това и тази работа в Холандия е чудесна за онези, които кипят от енергия и искат непрекъснато да вършат нещо. А и все пак, няма да ви трябва карта за фитнес, това не е ли чудесна оферта за работа в чужбина, от където и да го погледнеш?

Работата на order picker в Нидерландия

  1. Събиране и окомплектоване на поръчки с продукти.
  2. Подготовка и контрол на поръчката.
  3. Доставка на поръчката до подходящата врата, откъдето ще бъде взета от транспорт.

Вашите задачи

Подготовка на поръчки (вземане на поръчки).
Опаковане на продукти за подреждане на палети.

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Order picker в Холандия. Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни. 

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com