Order picker в Холандия

Order picker в Холандия

складов работник в Холандия

Order picker в Холандия в склад на фирма Welkoop

Order picker в Холандия е една изключителна възможност за развитие и придобиване на практически опит. Логистичният сектор в Нидерландия е много добре развит и динамичен, нови и нови работни позиции се откриват с всяка минута, предоставяйки възможност за работа в Холандия, в един от най-желаните сектори за работа в чужбина.

Welkoop е продавач на асортименти за градината и домашните любимци. Магазини могат да бъдат намерени във всеки по-голям град в Холандия, където можете да си купите такива продукти като: градински басейни, маси и градински маси, чадъри, храна за домашни любимци, трева, торове, градинско оборудване.

Всички продукти, предлагани от Welkoop, се съхраняват в главния дистрибуторски център, който се намира в Ede.Ордерпикерите събират поръчките и те се доставят до стационарни магазини от дистрибуционния център и от склада.

Работата на order picker в Холандия 

  1. Събиране и окомплектоване на поръчки с продукти.
  2. Подготовка и контрол на поръчката.
  3. Доставка на поръчката до подходящата врата, откъдето ще бъде взета от транспорт.

Задачите на складов работник в Холандия включват:

Подготовка на поръчки (вземане на поръчки).
Опаковане на продукти за подреждане на палети.

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Order picker в Холандия. Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни. 

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com