производствен работник в Холандия

производствен работник в Холандия

Производствен работник в Холандия – описание на компанията

Произвеждаме гъвкави пластмасови опаковки. DaklaPack Group екструдира, печата и ламинира пластмасово фолио. Ние използваме това фолио основно за торбички, пликове от фолио, найлонови торбички и торбички за многократна употреба. Ние също така произвеждаме ламинати, устойчиви на агресивни вещества, например за нефтохимическата промишленост.

Описание на работата

Опаковане и подготовка на поръчки в съответствие с указанията, Работа по производствената линия

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

производствен работник в Холандия. Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни.

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com