Работа в склад Холандия

Работа в склад Холандия

Работа в склад Холандия – описание на компанията

Na-Nomi стартира като съвместно предприятие между семейните фирми Nabuurs (доставчик на логистични услуги) и NOMI (специалист по съвместно опаковане). Вече е напълно независима компания с повече от 150 служители.

Описание на работата
Работа върху лента с бързи темпове, без усложнения, в изправено
положение, състоящо се от опаковане на хранителни продукти (главно
сосове, кетчуп, майонеза).

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни. Работа в склад Холандия

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com