СОРТИРАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ В ХОЛАНДИЯ​

Сортиране на зеленчуци в Холандия

Сортиране на зеленчуци в Холандия – описание на компанията

Компанията се намира в покрайнините на Lelystad. Компанията се състои от ферма, която отглежда предимно пащърнак, магданоз и праз, и производствена компания, която отговаря за измиването, сортирането и опаковането на тези зеленчуци по поръчка на верига супермаркети в Холандия и други европейски страни. Ареноза се управлява от Ян ван Гефен и неговия син Сам. Те бяха сред първите фермери, заселили се във Флевополдер, рекултивирана и много плодородна част от Холандия. Освен отглеждането на моркови, праз лук и картофи, те са се специализирали в различни по-малко известни зеленчуци като черен сос, корен от магданоз и йерусалимски артишок.

Тези зеленчуци – в Холандия понякога ги наричат „забравени зеленчуци“ – станаха доста популярни. Поради техния изненадващ вкус и невероятна стойност, те са популярни сред ресторантите и схемите за кутии. Ще ги намерите и в доста супермаркети. В Arenosa продуктите могат да бъдат опаковани по поръчка, запечатани на тави например.В момента компанията търси допълнителни производствени работници за отдела за опаковане на зеленчуци, за да подпомогне нарастващите изисквания на клиентите.

Освен работата с различни модерни опаковъчни машини, от вас се изисква да работите ежедневно на различни опаковъчни станции и отдели.

Описание на работа – сортиране на зеленчуци в Холандия

Производствен работник за сортиране на зеленчуци в Холандия – работа по производствената линия, сортиране и
опаковане с лентата от смлени зеленчуци като: праз, тикви, пащърнак и др.

Работа в складова база за измиване, пакетиране и сортиране на продукция и работа на полето субиране на продукция. Подсигурени 40 часа на седмица с възможност за извънреден труд. Заплащане минимално 12.77 евро брутто на час. Заплаща се всяка седмица, заплатата се получава по банков път.

Вашите задачи при сортиране на зеленчуци в Холандия

  • Внимание към стандартите за хигиена, безопасност и качество –никакви бижута, пиърсинги, цялата коса трябва да е покрита по време на работа (също брада и мустаци);
  • Мотивация за работа със свежи продукти;
  • Гъвкавост при работа в различни отдели, извънреден труд и разнообразни задачи;
  • Работникът трябва да бъде сръчен и ориентиран към резултатите, с бързо развиваща се личност;
  • Екипен дух и мотивация за работа, постоянство по време на цялото работно пътуване;
  • Възможност за дългосрочно пребиваване в Нидерландия.

Leave hours – допълнително 8,70% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Holiday – допълнително 8,33% към заплатата, средствата се натрупват по вътрешната сметка на служителя и ще бъдат изплатени по време на ваканцията или 7 седмици от датата на прекратяване на договора със служителя.

Дългосрочна работа, стабилна работа и надеждно работно време. Възможност за работа през почивните дни.

Ще получите информация за лицето за контакт, след като потвърдите започването на работа. С вашия Jobcoach може да се свържете в работното време  (от 9:00 до 17:00) в работни дни.

Ако сте шофьор, ще получавате надбавка от 10 евро на седмица. Разходите за гориво, се поемат от агенцията. Не забравяйте, че колата е само за бизнес цели и не може да се използва за лично шофиране.

Настаняването ще струва € 99,00 на седмица.

Адрес: Гр. Плевен бул. Христо Ботев 38

Телефон за връзка: +359 883 90 70 30

емайл: brcjobsolution@gmail.com